Politica de confidentialitate

Această pagină îţi prezintă informaţiile pe care le colectăm despre tine şi cum folosim aceste informaţii.

Informaţii personale pe care le colectăm despre tine

Poţi alege să furnizezi informaţii personale (cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon şi adresa de e-mail) prin intermediul site-ul nostru. Mai jos îţi sunt prezentate modurile în care poţi furniza aceste informaţii. Putem folosi, de asemenea, informaţiile pe care le prezinţi pentru scopuri interne, care sunt descrise mai jos.

Trimite un mesaj

Pentru comunicarea cu noi prin formularul “Trimite un mesaj” de pe site-ul nostru, îţi putem solicita informaţii cum ar fi numele, adresa de e-mail şi numărul de telefon astfel încât să putem răspunde la întrebările şi comentariile tale. Putem folosi, de asemenea, informaţiile pe care le oferi pentru a evalua calitatea produselor noastre şi de a comunica cu tinedespre produsele şi serviciile noastre.

Newsletter (în curând)

Pe site-ul nostru te poţi înscrie pentru a primi pe e-mail buletine de ştiri, promoţii, oferte exclusive şi ştiri despre produse şi servicii. Pentru a te înscrie, te rugăm să ne furnizezi detalii de contact, cum ar fi numele tău şi adresa de e-mail. Noi folosim datele talede contact pentru a îţi trimite informaţiile pe care le ceri şi comunicaţii cu privire la produsele şi serviciile noastre. Poţi opri livrarea e-mailurilor de la noi pe viitor, făcând clic pe un link-ul furnizat în fiecare e-mail. Este posibil să dureze până la 10 zile pentru a onora cererea ta in aces sens.

Confidenţialitate

Informaţiile pe care le furnizezi prin intermediul website-ului la-feminin.ro nu vor fi făcute publice sau comunicate mai departe unei terţe părţi.

 • Promotia lunii mai si iunie: cartonaşele de reduceri pentru serviciile de coafor.

  Pentru că în fiecare anotimp te-am obișnuit cu o poveste, ne-am zis că în această primăvară povestea să vină de la voi.   ;-) Întrebare: cum ai vrea să fie primăvara asta pentru tine? Răspunsul îl știi doar tu. Noi te putem doar îndruma sugerându-ți un ” moment de răsfăț” în care să-ți acorzi o clipă de răgaz și să-ți spui ”E primăvară și îmi doresc să...”
  afla mai multe
 • Trimite-ne un mesaj!

  1. (necesar)
  2. (adresa de email valida)
   

  cforms contact form by delicious:days