SERVICII

Am creat acest spaţiu că pe un loc în care tu să găseşti profesionalism, servicii de calitate şi preţuri care te vor încânta şi te vor face să îţi doreşti să te reîntorci cu plăcere pentru a-ţi oferi şi alte moment speciale. E ca o întâlnire cu cea mai bună prietenă a ta, pe care o revezi de fiecare dată cu drag.

Dorim sa te incantam cu servicii de

 • COAFOR unde folosim produsele profesionale Revlon ce au la bază sistemul Hydra Capture, o combinaţie exclusivă de elemente active care transportă moleculele de osmoză, ce pot reţine apa, chiar şi în păr.
 • La COSMETICĂ te aşteptăm cu gama de lux Christine Schramek, cu un complex natural de plante care cuprinde minerale, elemente nutritive, enzime, proteine şi vitamine, care alături de multe alte ingrediente, acţionează în sensul echilibrării şi stimulării activităţilor naturale ale pielii, cu rezultate remarcabile. Complexul amintit nu conţine nici un agent chimic sau sintetice abrazive.
  O altă gamă cu care îţi stăm la dispoziţie este gama Germaine de Capuccini, produse realizate conform noului concept Hydra System prin intermediul căruia celulele reuşesc să îşi menţină singure nivelul optim de hidratare.
  Datorită unei combinaţii exclusive de uleiuri din plante numită “Skin Relipidation System”, produsele Germaine de Capuccini compensează lipsa lipidelor, lucru atât de frecvent la tenul matur.
 • MANICHIURA ŞI PEDICHIURA te aşteaptă fie cu tratamente clasice fie cu construcţii din gel pe unghia naturală cu produse profesionale Magnetic Nail.
 • Indiferent că vrei un MASAJ de relaxare sau un masaj de întreţinere anticelulitic, profesioniştii noştri îţi stau la dispoziţie.
 • ÎNGRIJIRE CORPORALĂ

Venim in ajutorul siluetei tale cu servicii de electrostimulare, împachetări si masaje corporale.

Împachetarile cu parargil reduc celulita indiferent care sunt cauzele formării sale. Înlătură retenţia de fluide din organism, aplatizând abdomenul si remodelând silueta. Reglează permeabilitatea capilară, favorizând eliminarea masivă a toxinelor şi a grăsimilor.

Împachetările cu cremă de termosudaţie acţionează asupra masei adipoase şi îi reduce volumul prin crearea unui efect de microsaună la nivelul dermei, rezultând o activitate îmbunătăţită la nivel celular. Crema conţine extract de iederă, considerat unul dintre cele mai bune produse anticelulitice, cu efect de reducere a depunerilor adipoase inestetice, emolient, tonic şi hidratant.

Împachetările cu ardei – paprika cu efect detoxifiant, drenant şi anticelulitic. Extractul de ardei iute ajută la dizolvarea şi eliminarea ţesutului conjuctiv.


 • Promotia lunii mai si iunie: cartonaşele de reduceri pentru serviciile de coafor.

  Pentru că în fiecare anotimp te-am obișnuit cu o poveste, ne-am zis că în această primăvară povestea să vină de la voi.   ;-) Întrebare: cum ai vrea să fie primăvara asta pentru tine? Răspunsul îl știi doar tu. Noi te putem doar îndruma sugerându-ți un ” moment de răsfăț” în care să-ți acorzi o clipă de răgaz și să-ți spui ”E primăvară și îmi doresc să...”
  afla mai multe
 • Trimite-ne un mesaj!

  1. (necesar)
  2. (adresa de email valida)
   

  cforms contact form by delicious:days